Javno soočenje kandidatov in kandidatk za Evropski parlament

21. maj. 2024

V TOREK, 28. maja na Trgu republike ob 17. uri - NIKAR NE ZAMUDITE VELIKEGA JAVNEGA SOOČENJA KANDIDATOV IN KANDIDATK ZA EVROPSKI PARLAMENT️

Pridružite se razpravi, se informirajte in prispevajte k soustvarjanju drugačne, boljše Evrope za vse! Verjamemo v neposredno in transparentno komunikacijo med politiko, civilno družbo in splošno javnostjo. Verjamemo, da je vsak glas pomemben ter da raznolikost mnenj in pogledov ustvarja pozitivne spremembe v družbi. Na javnem soočenju boste imeli edinstveno priložnost postaviti svoja vprašanja kandidatom in kandidatkam ter neposredno slišati njihove odgovore.

Pred nami so pomembna vprašanja, ki bodo oblikovala prihodnost Evrope. - Kateri interesi bodo zastopani v bodoči sestavi Evropskega parlamenta? Katera vizija Evrope bo prevladala: Evropa nestrpnosti, sebičnosti in sovraštva ali pa Evropa solidarnosti, strpnosti in sodelovanja?

Ob izzivih militarizacije družbe, vse hujših podnebnih spremembah in kršenju človekovih pravic je zdaj čas, da skupaj zahtevamo odgovore od bodočih poslancev v Evropskem parlamentu! Evropa je v odločilnem trenutku razpotja in 9. junija bomo odločali, po kateri poti gre naprej!

SOOČENJE (1).png


Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA.